Portrait of girl with chocolate cup cake : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of girl with chocolate cup cake

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158767578
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.594 x 5.391 px (30,43 x 45,64 cm) - 300 dpi - 13,4 MB
Portrait Of Girl With Chocolate Cup Cake StockfotoTafel,Kind,Portret,Tafelkleed,Verlangen,Kindertijd,Frontaal,Zitten,Wit,6-7 jaar,Plezier,Achter,Blond haar,Cupcake,Europese etniciteit,Rood,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Beige achtergrond,Bovenlichaam,Eén persoon,Fotografie,Geblokt,Gekleurde achtergrond,Geluk,Genot,Groen,Groot-Brittannië,Hebzucht,Hoofd schuin,Humor,Kleurenfoto,Mensen,Middellang haar,Mond open,Nagerecht,Pony,Pret,Studiofoto,T-Shirt,Verticaal,Vrijetijdskleding,Wegkijken,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica Brand New Images Ltd