Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of girl with chocolate cake : Stockfoto

Portrait of girl with chocolate cake

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
158767551
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Brand New Images
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.391 x 3.594 px (45,64 x 30,43 cm) - 300 dpi - 8,11 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Girl With Chocolate Cake Stockfoto 158767551Genot,Plezier,Kind,Ongezonde voeding,Hebzucht,Veleiding,Witte achtergrond,Bruin haar,Vuil,Wijzen,Kindertijd,Verlangen,4-5 jaar,Aanraken,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Bloemenmotief,Bovenkleding,Chocoladetaart,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Middellang haar,Overvloed,Portret,Portretfoto,Pret,Roze,Studiofoto,Uitsnede,Wegkijken,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica Brand New Images Ltd