Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of girl cooking in kitchen : Stockfoto
Mixed race girl, aged 14, smiling to camera with flour on her nose while rolling out pastry with mother in background

Portrait of girl cooking in kitchen

Credits: 
Alistair Berg
Bijschrift:
Mixed race girl, aged 14, smiling to camera with flour on her nose while rolling out pastry with mother in background
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
82250425
Collectie:
Photodisc
Portrait Of Girl Cooking In Kitchen Stockfoto14-15 jaar,45-49 jaar,Alleenstaande moeder,Binnenopname,Bovenlichaam,Deeg,Deegrol,Deegwaren,Dochter,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Eten koken,Familie met één kind,Fotografie,Gemengde afkomst,Huiselijk leven,Hulp,In de camera kijken,Kaapstad,Keuken - huis,Mensen,Moeder,Ondeugendheid,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Plezier,Portret,Pret,Rollen,Rommelig,Staan,Tiener,Tienermeisjes,Twee personen,Verticaal,Voorbereiding,Vrijetijdskleding,West-Kaap,Woonruimte,Zuid-Afrika,één ouderPhotographer Collection: Photodisc Alistair BergMixed race girl, aged 14, smiling to camera with flour on her nose while rolling out pastry with mother in background