Portrait of female shop owner : Stockfoto

Portrait of female shop owner

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
88518548
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.407 px (43,35 x 28,85 cm) - 300 dpi - 5,17 MB
Portrait Of Female Shop Owner Stockfoto 88518548Eigenaar,Winkel,Klein bedrijf,Beroep,Computer,Geluk,Detailhandel,Kassa,Entrepreneur,Portret,Europese etniciteit,In de camera kijken,Succes,Armen over elkaar,Eén persoon,Frontaal,Mensen,Staan,Vrolijk,Doos,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Fotografie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Leunen,Mid-volwassen,Pen,Stralende lach,Techniek,Trots,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc