Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of female shop owner : Stockfoto

Portrait of female shop owner

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88518548
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.407 px (43,35 x 28,85 cm) - 300 dpi - 5,17 MB
Portrait Of Female Shop Owner StockfotoEigenaar,Winkel,Klein bedrijf,Beroep,Computer,Kassa,Detailhandel,Geluk,Entrepreneur,Portret,In de camera kijken,Europese etniciteit,Frontaal,Succes,Zelfvertrouwen,35-39 jaar,Armen over elkaar,Doos,Eén persoon,Mensen,Staan,Vrolijk,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Fotografie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Leunen,Mid-volwassen,Pen,Stralende lach,Techniek,Trots,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc