Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of female shop owner : Stockfoto

Portrait of female shop owner

Credits: 
Jetta Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88518548
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.407 px (43,35 x 28,85 cm) - 300 dpi - 5,17 MB
Release-informatie:
Model en property release
Portrait Of Female Shop Owner Stockfoto35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Armen over elkaar,Beroep,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Computer,Detailhandel,Doos,Eigenaar,Entrepreneur,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Horizontaal,In de camera kijken,Kassa,Klein bedrijf,Kleine scherptediepte,Leunen,Mensen,Mid-volwassen,Pen,Portret,Staan,Stralende lach,Succes,Techniek,Trots,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Winkel,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc