Portrait of female doctor in office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of female doctor in office

Credits: 
Thomas Barwick
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
97863297
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.915 x 3.686 px (41,61 x 31,21 cm) - 300 dpi - 4,69 MB
Portrait Of Female Doctor In Office StockfotoDokter,Kliniek,In de camera kijken,Portret,Gezondheidszorg en medicijnen,Computer,Close-up,Glimlachen,Stoel,Vertrouwen,Zelfvertrouwen,Dossier,Vrouwelijke dokter,30-34 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Autoriteit,Benen over elkaar geslagen,Binnenopname,Blond haar,Dag,Deskundigheid,Directrice,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Horizontaal,Leiderschap,Mensen,Mid-volwassen,Ondersteuning,Onscherpe achtergrond,Seattle,Techniek,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Volwassen,Washington staatPhotographer Collection: Taxi Thomas M. Barwick INC