Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of Factory Workers : Stockfoto

Portrait of Factory Workers

Credits: 
Cavan Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
151580370
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.416 x 5.134 px (28,92 x 43,47 cm) - 300 dpi - 7,91 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Factory Workers Stockfoto 151580370Fabriek,Raam,50-54 jaar,60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Arbeider,Architectuur,Bedrijfsleven,Bejaard,Beroep,Binnenopname,Bouwwerk,Bril,Driekwartlengte,Fotografie,Grijs haar,In de camera kijken,Industrie,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Plafond,Portret,Rek,Senioren mannen,Sik,Tafel,Teamwerk,Twee personen,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Werken,Werkende bejaardenPhotographer Collection: The Image Bank Cavan Images