Portrait of elderly couple : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of elderly couple

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88879688
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.123 x 3.409 px (43,37 x 28,86 cm) - 300 dpi - 6,85 MB
Portrait Of Elderly Couple StockfotoBejaard,Senioren koppel,Afro-Amerikaanse etniciteit,Sofa,Handen vasthouden,In de camera kijken,Portret,Binnenopname,Echtgenote,Mensen,Zitten,65-70 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Bril,Dag,Driekwartlengte,Echtgenoot,Fotografie,Frontaal,Geluk,Grijs haar,Hand op knie,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Kort haar,Kussen,Liefde,Ontspanning,Pensioen,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Senioren mannen,Stralende lach,Trui,Twee personen,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zij aan zijPhotographer Collection: Iconica ? 2008 Jose Luis Pelaez