Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of confident woman : Stockfoto

Portrait of confident woman

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
135930195
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Cavan Images
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.423 x 5.134 px (28,98 x 43,47 cm) - 300 dpi - 7,56 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Confident Woman Stockfoto 135930195Portret,In de camera kijken,Mensen,Bril,Eén persoon,Verticaal,Jong volwassen,Alleen vrouwen,Witte achtergrond,Geluk,Mode,Blond haar,Zelfvertrouwen,Studiofoto,Portretfoto,Volwassen,Creativiteit,Vrolijk,25-29 jaar,Frontaal,Schoonheid,Armen over elkaar,Vrijetijdskleding,Mooie mensen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Kleurenfoto,Verenigde Staten,Fotografie,Stad New York,Alleen volwassenen,Staat New York,Smalle armband,Stralende lachPhotographer Collection: Iconica cavan images