Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of confident girl laying on bed between curtains : Stockfoto

Portrait of confident girl laying on bed between curtains

Credits: 
Maria Teijeiro
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
160992127
Collectie:
Caiaimage

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Confident Girl Laying On Bed Between Curtains StockfotoRoze,Bed,Gordijn,Meisjes,Geluk,Slaapkamer,Kind,Kindertijd,Europese etniciteit,Op de buik liggen,Vrijetijdskleding,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Armen over elkaar,Binnenopname,Blond haar,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gestreept,Glimlachen,Haardracht,Horizontaal,Huiselijk leven,In de camera kijken,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Lang haar,Liggen,Mallorca,Mensen,Onschuld,Ontspanning,Portret,Spanje,Staartjes,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Caiaimage