Portrait of confident businessman behind world map on glass : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of confident businessman behind world map on glass

Credits: 
Paul Bradbury
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153347821
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.158 x 3.389 px (43,67 x 28,69 cm) - 300 dpi - 6,09 MB
Portrait Of Confident Businessman Behind World Map On Glass StockfotoGlobale communicatie,Internationaal bedrijf,Globaal,Bedrijfsleven,Kaart,Kantoor,Mensen,Glas,Mannen,Zakenman,Transparant,Kleurenfoto,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Close-up,Compleet pak,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Focus op achtergrond,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Grijs haar,Groot bedrijf,Horizontaal,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Portretfoto,Spanje,Staan,Verwachting,VolwassenPhotographer Collection: Iconica