Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of confident businessman behind world map on glass : Stockfoto

Portrait of confident businessman behind world map on glass

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
153347821
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Paul Bradbury
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.158 x 3.389 px (43,67 x 28,69 cm) - 300 dpi - 6,09 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Portrait Of Confident Businessman Behind World Map On Glass Stockfoto 153347821Globale communicatie,Internationaal bedrijf,Globaal,Bedrijfsleven,Kaart,Mannen,Mensen,Zakenman,Kantoor,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Close-up,Compleet pak,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Focus op achtergrond,Fotografie,Frontaal,Glas,Goed gekleed,Grijs haar,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Portretfoto,Spanje,Staan,Transparant,Verwachting,VolwassenPhotographer Collection: Iconica