Portrait of clown : Stockfoto
Young boy dressed and made-up as clown.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of clown

Credits: 
Rosmarie Wirz
Bijschrift:
Young boy dressed and made-up as clown.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142875961
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.766 x 4.659 px (31,89 x 39,45 cm) - 300 dpi - 6,64 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Clown StockfotoClown,Kind,Bergamo,Kindertijd,Humor,Kostuum,1985,6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Archiefbeelden,Binnenopname,Bodypainting,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Hoed,In de camera kijken,Italië,Kleurenfoto,Lombardije,Make-up,Mannelijk,Mensen,Portret,Portretfoto,Retrostijl,Toneelschmink,VerticaalPhotographer Collection: Fototrove Copyright 1985 Rosmarie WirzYoung boy dressed and made-up as clown.