Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of child dressed in big helmet and hip sunglasses giving thumbs up. : Stockfoto
Bao Lac, Cao Bang, Vietnam, South-East Asia, Asia

Portrait of child dressed in big helmet and hip sunglasses giving thumbs up.

Credits: 
Anders Blomqvist
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Bao Lac, Cao Bang, Vietnam, South-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148802108
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.912 x 4.368 px (24,65 x 36,98 cm) - 300 dpi - 3,95 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Child Dressed In Big Helmet And Hip Sunglasses Giving Thumbs Up StockfotoAzië,Bescherming,Bezittingen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bril,Brillen en lenzen,Dag,Dier,Duim,Duim omhoog,Fotografie,Frontaal,Geit,Geitje,Geven,Groot,Handgebaar,Helm,Hoofddeksel,Kind,Kindertijd,Kleding,Kleurenfoto,Mensen,Onschuld,Portret,Schattig,Veiligheidsmaatregelen,Verticaal,Vietnam,Zonnebril,Zoogdier,Zuidoost-Azië,Zware lichaamsbouwPhotographer Collection: Lonely Planet Images Bao Lac, Cao Bang, Vietnam, South-East Asia, Asia