Portrait of captive bottlenose dolphin. : Stockfoto
Portrait of captive bottlenose dolphin. : Stockfoto

Portrait of captive bottlenose dolphin.

Creatief nr.: ngs18_0276
Bottlenose dolphin (Tursiops truncatus).

Beperkingen
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten

Details
Soort licentie: Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie: National Geographic
Max. bestandsgrootte: 5016 x 3345 px (42,47 x 28,32 cm) - 300 dpi - 9,01 MB
Release-informatie: Geen releaseGeen release: dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik is aanvullende vrijwaring vereist door derden.

Zelfde serie

Alles bekijken

Gelijksoortige beelden

Alles bekijken
Portrait Of Captive Bottlenose Dolphin StockfotoAtlantische eilanden,Bahama's,Bimini,Brits-West-Indië,Buitenopname,Close-up,Dag,Dier in gevangenschap,Dieren in het Wild,Dierenkop,Dierentrucs,Dierlijke mond,Dolfijn,Eén dier,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Humor,In het water levend,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Open,Tuimelaar,Water,Waterzoogdier,Zeedieren,Zonder mensen,Zoogdier,ZwemmenPhotographer Collection: National Geographic Bottlenose dolphin (Tursiops truncatus).