Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of captive bottlenose dolphin. : Stockfoto
Bottlenose dolphin (Tursiops truncatus).

Portrait of captive bottlenose dolphin.

Credits: 
James L. Stanfield
Bijschrift:
Bottlenose dolphin (Tursiops truncatus).
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
ngs18_0276
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.016 x 3.345 px (42,47 x 28,32 cm) - 300 dpi - 7,13 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Captive Bottlenose Dolphin StockfotoDolfijn,Dierenkop,Glimlachen,Open,Humor,Atlantische eilanden,Bahama's,Bimini,Brits-West-Indië,Buitenopname,Close-up,Dag,Dier in gevangenschap,Dieren in het Wild,Dierentrucs,Dierlijke mond,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,In het water levend,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Tuimelaar,Water,Waterzoogdier,Zeedieren,Zonder mensen,Zoogdier,ZwemmenPhotographer Collection: National Geographic Bottlenose dolphin (Tursiops truncatus).