Portrait of businesswoman holding digital tablet : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of businesswoman holding digital tablet

Credits: 
Thomas Barwick
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114579280
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.915 x 5.220 px (33,15 x 44,20 cm) - 300 dpi - 8,55 MB
Portrait Of Businesswoman Holding Digital Tablet Stockfoto 114579280Bedrijfsleven,Zakenvrouw,In de camera kijken,Portret,Afrikaanse etniciteit,Kantoor,Tablet-pc,Amerikaans Indiaanse etniciteit,Eén persoon,Mensen,Staan,Deskundigheid,Vasthouden,Alleen vrouwen,35-39 jaar,Succes,Modern,Glimlachen,Onderweg,Verticaal,Alleen één vrouw,Echte mensen,Vertrouwen,Ondersteuning,Dienstverlening,Eerlijkheid,Groot bedrijf,Voorbereiding,Bovenlichaam,Geluk,Zelfvertrouwen,Gang,Onafhankelijkheid,Toewijding,Verantwoordelijkheid,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Autoriteit,Binnenopname,Fotografie,Frontaal,Gelegenheid,Gemengde afkomst,Kleurenfoto,Kort haar,Mid-volwassen,Plezier,Prestatie,Seattle,Verenigde Staten,Volwassen,Werkneemster,Zwart haarPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INC