Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of businesswoman holding digital tablet : Stockfoto

Portrait of businesswoman holding digital tablet

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
114579280
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.915 x 5.220 px (33,15 x 44,20 cm) - 300 dpi - 8,55 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Portrait Of Businesswoman Holding Digital Tablet Stockfoto 114579280Zakenvrouw,Bedrijfsleven,In de camera kijken,Portret,Tablet-pc,Eén persoon,Amerikaans Indiaanse etniciteit,Afrikaanse etniciteit,Staan,Mensen,Kantoor,Succes,Modern,Verticaal,Alleen vrouwen,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Dienstverlening,Echte mensen,Geluk,Vasthouden,Voorbereiding,Deskundigheid,Gang,Groot bedrijf,Onafhankelijkheid,Onderweg,Toewijding,Vertrouwen,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Autoriteit,Binnenopname,Eerlijkheid,Fotografie,Frontaal,Gelegenheid,Gemengde afkomst,Glimlachen,Kleurenfoto,Kort haar,Mid-volwassen,Ondersteuning,Plezier,Prestatie,Seattle,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Volwassen,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INC