Portrait of business woman at the office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of business woman at the office

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136147841
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.465 px (44,00 x 29,34 cm) - 300 dpi - 8,54 MB
Portrait Of Business Woman At The Office StockfotoZakenvrouw,Kantoor,Bedrijfsleven,Mensen,Succes,Bureau,In de camera kijken,Leiderschap,Glimlachen,Geluk,Eén persoon,Directrice,Portret,Alleen vrouwen,Staan,Groot-Brittannië,Tevredenheid,Zelfvertrouwen,Groot bedrijf,Handen ineengevouwen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Europese etniciteit,Onscherpe achtergrond,Ten voeten uit,30-34 jaar,Horizontaal,Individualiteit,Trots,Volwassen,Afbeelding,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Blond haar,Dag,Fotografie,Goed gekleed,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen,Werkneemster,newpremiumukPhotographer Collection: Iconica Brand New Images