Portrait of business woman at the office : Stockfoto

Portrait of business woman at the office

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
136147841
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.465 px (44,00 x 29,34 cm) - 300 dpi - 8,54 MB
Portrait Of Business Woman At The Office Stockfoto 136147841Zakenvrouw,Kantoor,Bedrijfsleven,Succes,Mensen,In de camera kijken,Bureau,Leiderschap,Glimlachen,Eén persoon,Portret,Geluk,Staan,Alleen vrouwen,Directrice,Groot-Brittannië,Tevredenheid,Zelfvertrouwen,Groot bedrijf,Alleen volwassenen,Europese etniciteit,Onscherpe achtergrond,Ten voeten uit,Binnenopname,Volwassen,30-34 jaar,Afbeelding,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Blond haar,Bovenlichaam,Dag,Fotografie,Goed gekleed,Handen ineengevouwen,Horizontaal,Individualiteit,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen,Trots,Werkneemster,newpremiumukPhotographer Collection: Iconica Brand New Images