Portrait of Bride : Stockfoto
Portrait of Bride wearing wedding dress.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of Bride

Credits: 
*adrisbow* (adriana lopetrone)
Bijschrift:
Portrait of Bride wearing wedding dress.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
147457452
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.848 x 4.272 px (24,11 x 36,17 cm) - 300 dpi - 3,37 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Bride StockfotoBruid,Retrostijl,1950-1959,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Archiefbeelden,Begin,Binnenopname,Brooklyn - New York,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Schoonheid,Staan,Stad New York,Ten voeten uit,Trouwjurk,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrolijk,WegkijkenPhotographer Collection: Fototrove *adrisbow* (Adriana Lopetrone)Portrait of Bride wearing wedding dress.