Portrait of boy (8-9) with pencil under nose : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of boy (8-9) with pencil under nose

Credits: 
Henrik Sorensen
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10065387l-001
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.780 x 4.676 px (32,00 x 39,59 cm) - 300 dpi - 4,65 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Boy With Pencil Under Nose StockfotoPotlood,Witte achtergrond,Kindertijd,Portret,Europese etniciteit,Speels,8-9 jaar,Alleen jongens,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Gestreept,Gezichtsuitdrukking,In de camera kijken,Kleurenfoto,Kort haar,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke neus,Ontspanning,Portretfoto,Schrijfgerei,Steil haar,Studiofoto,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zorgeloos,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi