Portrait of boy (8-9) with pencil under nose : Stockfoto

Portrait of boy (8-9) with pencil under nose

Credits: 
Henrik Sorensen
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10065387l-001
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.780 x 4.676 px (32,00 x 39,59 cm) - 300 dpi - 4,65 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Boy With Pencil Under Nose Stockfoto8-9 jaar,Alleen jongens,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Close-up,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gestreept,Gezichtsuitdrukking,In de camera kijken,Kindertijd,Kleurenfoto,Kort haar,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke neus,Ontspanning,Portret,Portretfoto,Potlood,Schrijfgerei,Speels,Steil haar,Studiofoto,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Witte achtergrond,Zorgeloos,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi