Portrait of boy with ice-cream : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Portrait of boy with ice-cream

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158767594
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.391 x 3.594 px (45,64 x 30,43 cm) - 300 dpi - 10,6 MB
Portrait Of Boy With Icecream Stockfoto 158767594Kind,Zoet voedsel,Kindertijd,Vasthouden,Chocoladeijs,4-5 jaar,Achter,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Bevroren voedsel,Blauw,Bovenlichaam,Eenvoud,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geblokt,Geluk,Gemengde afkomst,Genot,Glimlachen,Grijze achtergrond,Groot-Brittannië,Handen in de lucht,Hemden en shirts,Hoofd schuin,Horizontaal,Kleurenfoto,Ledematen,Leunen,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Overhemd,Plezier,Portret,Studiofoto,Uitsnede,Wegkijken,Wit,Zitten,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica Brand New Images Ltd