Portrait of boy drawing in schoolclass : Stockfoto
Shot in creative school classroom

Portrait of boy drawing in schoolclass

Credits: 
Klaus Vedfelt
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Shot in creative school classroom
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143560324
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.359 x 4.177 px (36,91 x 35,37 cm) - 300 dpi - 10,5 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Boy Drawing In Schoolclass Stockfoto8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Concentratie,Creativiteit,Dag,Denemarken,Echte mensen,Etui,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,In de camera kijken,Kind,Klaslokaal,Kleurenfoto,Kopenhagen,Leren,Mannelijk,Mensen,Middellang haar,Papier,Plezier,Portret,Schooljongen,Schoolkinderen,Schoolspullen,Sontregio,Tafel,Tekenen,Vastberadenheid,Viltstift,Vrijetijdskleding,Waskrijt,ZittenPhotographer Collection: Iconica Klaus VedfeltShot in creative school classroom