Portrait of blonde teenage girl : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of blonde teenage girl

Credits: 
Compassionate Eye Foundation/Rennie Solis
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
113247659
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.414 x 5.121 px (28,91 x 43,36 cm) - 300 dpi - 7,26 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of Blonde Teenage Girl StockfotoBeschouwing,Portret,12-13 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Armen om knieën,Blond haar,Buitenopname,Californië,Close-up,Dag,De stad Los Angeles,Driekwartlengte,Escapisme,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,In de camera kijken,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lang haar,Lucht,Mensen,Onscherpe achtergrond,Onschuld,Pubertijd,Solitair,Strand,Tevreden,Verenigde Staten,Verticaal,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Taxi Copyright: Rennie Solis Photography | www.renniesolis.com