Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of Bai Woman, Zhoucheng, Yunnan. : Stockfoto

Portrait of Bai Woman, Zhoucheng, Yunnan.

Credits: 
Lynn Gail
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154415893
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.366 x 4.969 px (28,50 x 42,07 cm) - 300 dpi - 12,3 MB
Release-informatie:
Geen releaseGeen release: dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik is aanvullende vrijwaring vereist door derden.
Portrait Of Bai Woman Zhoucheng Yunnan StockfotoBai Volkerengroep,Bejaard,Binnenopname,Bovenlichaam,China,Culturen,Dali,Dochter,Drie personen,Familie,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Grootmoeder,Hoed,Huiselijk leven,Jak,Kind,Kindertijd,Kleindochter,Kleurenfoto,Levensstijl,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Moeder,Onschuld,Peuterklasleeftijd,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Staan,Ten voeten uit,Vasthouden,Verticaal,Vinger op lippen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,Yunnan,Zwart haarPhotographer Collection: Lonely Planet Images Lynn Gail