Portrait of an optical lab employee in San Francisco. : Stockfoto

Portrait of an optical lab employee in San Francisco.

Credits: 
Gabriela Hasbun
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
56797216
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Aurora+
Max. bestandsgrootte:
3.984 x 5.070 px (33,73 x 42,93 cm) - 300 dpi - 7,65 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of An Optical Lab Employee In San Francisco Stockfoto 56797216Werken,Winkel,Bril,In de camera kijken,Portret,Alleen volwassenen,Alleen één man,Beroep,Binnenopname,Eén persoon,Fotografie,Gezichtsvermogen,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mensen,Mission district,Verticaal,Volwassen,ZonnebrilPhotographer Collection: Aurora+