Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
portrait of an engineer next to computer : Stockfoto
working next to a desktop computer with a CAD CAM of an automotive side panel

Portrait of an engineer next to computer

Credits: 
B Busco
Bijschrift:
working next to a desktop computer with a CAD CAM of an automotive side panel
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
86377196
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.401 x 3.637 px (45,73 x 30,79 cm) - 300 dpi - 4,07 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of An Engineer Next To Computer StockfotoIngenieur,Verenigde Staten,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Binnenopname,Bovenlichaam,Desktop-pc,Deskundigheid,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Grafiek,Grand Rapids - Michigan,Horizontaal,Kleurenfoto,Kort haar,Leunen,Mensen,Michigan,Mid-volwassen,Portret,Professioneel beroep,Staan,Techniek,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: Photographer's Choice noneworking next to a desktop computer with a CAD CAM of an automotive side panel