Portrait of a woman : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of a woman

Credits: 
Cultura/Zero Creatives
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
112229051
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.667 px (46,57 x 31,05 cm) - 300 dpi - 2,57 MB
Portrait Of A Woman Stockfoto 112229051Zakenvrouw,Stad,Buitenopname,Document,Mensen,Bedrijfsleven,Eén persoon,Volwassen vrouwen,Bruin haar,Frontaal,Glimlachen,Jong volwassen,Jonge vrouw,Vasthouden,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,In de camera kijken,Kaapstad,Kleurenfoto,Mobiele telefoon,Papierwerk,Portret,Portretfoto,Staan,Techniek,Tekstveld,Volwassen,Vrolijk,Werkneemster,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Riser