Portrait of a woman stading in a shop : Stockfoto

Portrait of a woman stading in a shop

Credits: 
Robin Skjoldborg
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
138584801
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 5,75 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of A Woman Stading In A Shop Stockfoto 13858480140-44 jaar,Bedrijfsleven,Portret,Geluk,Alleen vrouwen,In de camera kijken,Mode,Detailhandel,Eigenaar,Gekruld haar,Oudere volwassenen,Glimlachen,Blond haar,Bovenlichaam,Eén persoon,Mensen,Plezier,Scandinavische cultuur,Volwassen,Winkel,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Dag,Denemarken,Fotografie,Hoofdstad,Kleurenfoto,Kopenhagen,Lang haar,Nagellak,Sontregio,Tevredenheid,Versheid,Verticaal,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica Robin Skjoldborg