Portrait of a smiling young woman in a blue hat : Stockfoto
Portrait of a smiling young woman wearing a blue hat and green coat, standing in front of a rustic background.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of a smiling young woman in a blue hat

Credits: 
Alys Tomlinson
Bijschrift:
Portrait of a smiling young woman wearing a blue hat and green coat, standing in front of a rustic background.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157738105
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 8,95 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of A Smiling Young Woman In A Blue Hat StockfotoJeugdcultuur,Humor,Blond haar,Kostuum,Geluk,Jong volwassen,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blauw,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Handen in het haar,Hoed,Horizontaal,In de camera kijken,Individualiteit,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Modieus,Mooie mensen,Portret,Pret,Roze lippenstift,Stralende lach,Studiofoto,Volwassen,Voor,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Taxi Alys TomlinsonPortrait of a smiling young woman wearing a blue hat and green coat, standing in front of a rustic background.