Portrait of a group of business women : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait of a group of business women

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136147791
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.107 x 3.398 px (43,24 x 28,77 cm) - 300 dpi - 12,5 MB
Portrait Of A Group Of Business Women StockfotoVier personen,Alleen vrouwen,Bedrijfsleven,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Armen over elkaar,Mensen,Staan,Binnenopname,Glimlachen,In de camera kijken,Japanse etniciteit,Multi etnische groep,Oudere volwassenen,Portret,Succes,25-29 jaar,30-34 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Collega,Conferentie,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kantoor,Kleurenfoto,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Oudere vrouwen,Partnerschap,Samenwerking,Teamwerk,Tevredenheid,Verbinding,Volwassen,Werkneemster,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,newpremiumukPhotographer Collection: Iconica Brand New Images