Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of a female executive : Stockfoto

Portrait of a female executive

Credits: 
Image Source
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
145072622
Collectie:
Image Source
Portrait Of A Female Executive Stockfoto25-29 jaar,Administratief medewerker,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Architectuur,Aziatische en Indiase etniciteit,Bedrijfsleven,Beroep,Bouwwerk,Buitenopname,Close-up,Document,Dossier,Entrepreneur,Etniciteit,Eén persoon,Formele kleding,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Geluk,Gezichtsuitdrukking,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,In de camera kijken,Indiase etniciteit,Indisch Subcontinent etniciteit,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kijken,Kleurenfoto,Mensen,Mode,Modern,Modieus,Portret,Portretfoto,Professioneel beroep,Stad,Standpunt,Vaardigheid,Vasthouden,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrolijk,Werkneemster,Witte boorden werker,Zakenpersoon,ZakenvrouwPhotographer Collection: Image Source