Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of a female executive : Stockfoto

Portrait of a female executive

Credits: 
Image Source
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
145072622
Collectie:
Image Source
Portrait Of A Female Executive StockfotoVolwassen vrouwen,Bedrijfsleven,Indisch Subcontinent etniciteit,Indiase etniciteit,Professioneel beroep,Zakenvrouw,Alleen vrouwen,Zakenpersoon,Groot bedrijf,Jong volwassen,Portret,Jonge vrouw,Mensen,Geluk,Modieus,In de camera kijken,Close-up,Glimlachen,Administratief medewerker,Vaardigheid,Aziatische en Indiase etniciteit,Buitenopname,Entrepreneur,Modern,Eén persoon,Goed gekleed,Stad,Vrolijk,Beroep,Kijken,25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Architectuur,Bouwwerk,Document,Dossier,Etniciteit,Formele kleding,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Gezichtsuitdrukking,Horizontaal,Kleurenfoto,Mode,Portretfoto,Standpunt,Vasthouden,Volwassen,Werkneemster,Witte boorden werkerPhotographer Collection: Image Source