Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of a female executive : Stockfoto

Portrait of a female executive

Credits: 
Image Source
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
145072622
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Image Source
Portrait Of A Female Executive Stockfoto 145072622Volwassen vrouwen,Bedrijfsleven,Indisch Subcontinent etniciteit,Zakenvrouw,Indiase etniciteit,Zakenpersoon,Alleen vrouwen,Groot bedrijf,Mensen,Geluk,Jong volwassen,Modieus,Professioneel beroep,Jonge vrouw,Close-up,Modern,Administratief medewerker,Aziatische en Indiase etniciteit,Eén persoon,Glimlachen,In de camera kijken,Vaardigheid,Beroep,Entrepreneur,Kijken,25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Architectuur,Bouwwerk,Buitenopname,Document,Dossier,Etniciteit,Formele kleding,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Gezichtsuitdrukking,Goed gekleed,Horizontaal,Kleurenfoto,Mode,Portret,Portretfoto,Stad,Standpunt,Vasthouden,Volwassen,Vrolijk,Werkneemster,Witte boorden werkerPhotographer Collection: Image Source