Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of a doctor : Stockfoto

Portrait of a doctor

Credits: 
Thomas Tolstrup
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
93221797
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Portrait Of A Doctor Stockfoto 93221797Dokter,In de camera kijken,Portret,Doktersonderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Ziekenhuis,Deskundigheid,Zelfvertrouwen,Armen over elkaar,Geluk,Staan,40-44 jaar,Eén persoon,Frontaal,Tevreden,Dag,Deur,Fotografie,Laboratoriumjas,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Bovenlichaam,Denemarken,Grijs haar,Horizontaal,Intelligentie,Mensen,Onderdeel van een serie,Pen,Stethoscoop,Volwassen,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Iconica Thomas Tolstrup