Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of a doctor : Stockfoto

Portrait of a doctor

Credits: 
Thomas Tolstrup
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
93221797
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Release-informatie:
Model en property release
Portrait Of A Doctor Stockfoto40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Armen over elkaar,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Denemarken,Deskundigheid,Deur,Dokter,Doktersonderzoek,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Grijs haar,Horizontaal,In de camera kijken,Intelligentie,Laboratoriumjas,Mensen,Onderdeel van een serie,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Pen,Portret,Staan,Stethoscoop,Tevreden,Volwassen,Zelfvertrouwen,Ziekenhuis,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Iconica Thomas Tolstrup