Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of a Businesswoman Sitting on an Armchair : Stockfoto

Portrait of a Businesswoman Sitting on an Armchair

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
dv1292015
Beperkingen:
Er is een bestand van 75 MB geïnterpoleerd op basis van een TIFF-bestand van 20 MB.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Digital Vision.
Collectie:
Photodisc
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Portrait Of A Businesswoman Sitting On An Armchair Stockfoto dv1292015Mode,Elegantie,Zitten,Zakenvrouw,Modern,Modieus,Bedrijfsleven,Ten voeten uit,In de camera kijken,Goed gekleed,Binnenopname,Portret,Raam,Europese etniciteit,Armstoel,Woonkamer,Zelfvertrouwen,Mooie mensen,Wit,30-39 jaar,Bruin haar,Alleen één vrouw,Armband,Dag,Verticaal,Benen over elkaar geslagen,Van de zijkant,Alleen één mid-volwassen vrouw,Fotografie,Lang haar,Alleen volwassenen,Bruine ogen,Eén persoon,Gekanteld,High-key,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,TuindeurPhotographer Collection: Photodisc