Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of a Businesswoman Sitting in an Armchair : Stockfoto

Portrait of a Businesswoman Sitting in an Armchair

Credits: 
Digital Vision.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er is een bestand van 75 MB geïnterpoleerd op basis van een TIFF-bestand van 20 MB.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
dv1292013
Collectie:
Photodisc
Portrait Of A Businesswoman Sitting In An Armchair StockfotoElegantie,Zakenvrouw,Zitten,Modern,In de camera kijken,Portret,Bedrijfsleven,Mooie mensen,Modieus,Goed gekleed,Raam,Binnenopname,Bruin haar,Armstoel,Frontaal,Dag,Lang haar,Verticaal,30-39 jaar,Woonkamer,Armband,Armen over elkaar,Bruine ogen,Europese etniciteit,Alleen één vrouw,Benen over elkaar geslagen,Eén persoon,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Driekwartlengte,Fotografie,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Werkneemster,WitPhotographer Collection: Photodisc