Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of a Businesswoman Sitting in an Armchair : Stockfoto

Portrait of a Businesswoman Sitting in an Armchair

Credits: 
Digital Vision.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
dv1292013
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er is een bestand van 75 MB geïnterpoleerd op basis van een TIFF-bestand van 20 MB.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Photodisc
Portrait Of A Businesswoman Sitting In An Armchair Stockfoto dv1292013Elegantie,Zakenvrouw,Zitten,Modern,In de camera kijken,Portret,Mooie mensen,Bedrijfsleven,Modieus,Binnenopname,Bruin haar,Armstoel,Goed gekleed,Raam,Dag,Frontaal,Verticaal,Woonkamer,30-39 jaar,Armband,Europese etniciteit,Alleen één vrouw,Armen over elkaar,Bruine ogen,Eén persoon,Lang haar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Benen over elkaar geslagen,Driekwartlengte,Fotografie,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Werkneemster,WitPhotographer Collection: Photodisc