Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of a businessman with his hands clasped : Stockfoto

Portrait of a businessman with his hands clasped

Credits: 
photosindia
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
72625285
Portrait Of A Businessman With His Hands Clasped Stockfoto25-29 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Close-up,Concentratie,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Handen ineengevouwen,Houding,In de camera kijken,Individualiteit,Jong volwassen,Kaal geschoren hoofd,Kleurenfoto,Mensen,Overhemd en stropdas,Pak,Portret,Staren,Stoel,Studiofoto,Tafel,Toewijding,Vierkant,Witte achtergrond,Zakenman,Zakenpersoon,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: photosindia