Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Portrait of a businessman in architects office : Stockfoto

Portrait of a businessman in architects office

Credits: Steven Errico
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
112560636
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Digital Vision

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Of A Businessman In Architects Office Stockfoto 112560636Deskundigheid,Portretfoto,Portret,Wijsheid,Architect,40-44 jaar,Zakenman,Zelfvertrouwen,Bedrijfsleven,Mensen,Alleen één oudere man,Oudere volwassenen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Armen over elkaar,Binnenopname,Brits-Columbia,Canada,Chinese etniciteit,Dag,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Grijs haar,Groot bedrijf,Horizontaal,Kantoor,Kleurenfoto,Kort haar,Succes,Trots,Vancouver - Canada,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Digital Vision Copyright © 2011 Steven Errico Photography