Portrait girl : Stockfoto
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107998426
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 4.080 px (43,18 x 34,54 cm) - 300 dpi - 8,29 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Girl Stockfoto1980-1989,20-24 jaar,Aanraken,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Archiefbeelden,Beschouwing,Boom,Bovenlichaam,Buitenopname,Californië,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Individualiteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lucht,Malibu,Mensen,Mode,Opzij kijken,Ouderwets,Retrostijl,Schoonheid,Serieus,Staan,Verenigde Staten,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Fototrove © Heather Landis