portrait, businessman, graphic design office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portrait, businessman, graphic design office

Credits: 
Stephen Simpson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150415729
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.192 x 3.455 px (43,96 x 29,25 cm) - 300 dpi - 9,52 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Businessman Graphic Design Office Stockfoto50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bedrijfsleven,Beschouwing,Californië,Computergrafieken,Creativiteit,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Helemaal kaal,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Mensen,Oudere volwassenen,Overhemd,Portret,San Diego,Spijkerbroek,Stoel,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zakenman,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Iconica Stephen Simpson Inc.