Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
portrait, businessman, graphic design office : Stockfoto

Portrait, businessman, graphic design office

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
150415729
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Stephen Simpson
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.192 x 3.455 px (43,96 x 29,25 cm) - 300 dpi - 9,52 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portrait Businessman Graphic Design Office Stockfoto 150415729Computergrafieken,Helemaal kaal,Mensen,50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bedrijfsleven,Beschouwing,Californië,Creativiteit,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Oudere volwassenen,Overhemd,Portret,San Diego,Spijkerbroek,Stoel,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zakenman,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Iconica Stephen Simpson Inc.