Portait of a woman sitting in a robe at a spa : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Portait of a woman sitting in a robe at a spa

Credits: 
Flying Colours
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
96548365
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.621 x 4.825 px (30,66 x 40,85 cm) - 300 dpi - 6,22 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Portait Of A Woman Sitting In A Robe At A Spa StockfotoBuitenopname,Schoonheid,Dag,Gezonde levensstijl,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Badjas,Beschouwing,Blond haar,Dranken,Driekwartlengte,Drinkwater,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glas,Glimlachen,Hout,Kuuroord,Luxe,Mensen,Mid-volwassen,Onscherpe achtergrond,Providenciales,Spa-behandeling,Stoel,Tevreden,Turks- en Caicoseilanden,Verticaal,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Iconica Flying Colours Photography