Police officer hiding behind wall : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Police officer hiding behind wall

Credits: 
Ojo Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88586479
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.633 x 4.841 px (30,76 x 40,99 cm) - 300 dpi - 6,59 MB
Police Officer Hiding Behind Wall StockfotoPolitiedienst,Oorlog,Groot-Brittannië,Officier,Krijgsmacht,Speciale eenheden,Agressie,Eén persoon,Leger,Leger soldaat,Mannen,Strategie,Uniform,Ten voeten uit,Wapen,25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Autoriteit,Bescherming,Beveiliging,Bewaken,Binnenopname,Conflict,Controle,Dag,Fotografie,Frontaal,Geweer,Jong volwassen,Kijken naar,Kleurenfoto,Mensen,Militair uniform,Militaire invasie,Staan,Taaiheid,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Verticaal,Volwassen,Voorbereiding,Waakzaamheid,Wachten,newpremiumukPhotographer Collection: Iconica