Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Police officer aiming rifle : Stockfoto

Police officer aiming rifle

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
88586362
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Ojo Images
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.832 x 3.628 px (40,91 x 30,72 cm) - 300 dpi - 7,14 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Police Officer Aiming Rifle Stockfoto 88586362Scherpschutter,Politieagent,Krijgsmacht,Oorlog,Leger,Spionage en toezicht,Kijken naar,Leger soldaat,Groot-Brittannië,Strategie,Alleen mannen,Mannen,Europese etniciteit,Vizier,30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Autoriteit,Bescherming,Beveiliging,Binnenopname,Conflict,Controle,Dag,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Geweer,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Militair uniform,Officier,Richten,Speciale eenheden,Statief,Taaiheid,Uniform,Volwassen,Voorbereiding,Wachten,Wapen,newpremiumukPhotographer Collection: Iconica