Police officer aiming rifle : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Police officer aiming rifle

Credits: 
Ojo Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88586362
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.832 x 3.628 px (40,91 x 30,72 cm) - 300 dpi - 7,14 MB
Police Officer Aiming Rifle StockfotoScherpschutter,Politiedienst,Spionage en toezicht,Leger,Oorlog,Krijgsmacht,Leger soldaat,Speciale eenheden,Strategie,Kijken naar,Groot-Brittannië,Mannen,Richten,Alleen mannen,Controle,Mensen,Uniform,Europese etniciteit,Vizier,30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Autoriteit,Bescherming,Beveiliging,Binnenopname,Conflict,Dag,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Geweer,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Militair uniform,Officier,Statief,Taaiheid,Volwassen,Voorbereiding,Wachten,Wapen,newpremiumukPhotographer Collection: Iconica