Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Po Lin Monastery, Lantau Island, Hong Kong, China. : Stockfoto
Statue of woman holding a plate of fruit out in offering to Buddha.

Po Lin Monastery, Lantau Island, Hong Kong, China.

Credits: 
Annie Griffiths Belt
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Statue of woman holding a plate of fruit out in offering to Buddha.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
80249476
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.085 x 6.144 px (34,59 x 52,02 cm) - 300 dpi - 8,42 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Po Lin Monastery Lantau Island Hong Kong China StockfotoBoeddhisme,Buitenopname,China,Chinese cultuur,Dag,Enkel object,Fotografie,Geloof,Hongkong,Kleurenfoto,Lantau,Po Lin klooster,Religieus offer,Standbeeld,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: National Geographic Statue of woman holding a plate of fruit out in offering to Buddha.