Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Plaza Mayor with Casa de la Panaderia, Madrid, Spain : Stockfoto

Plaza Mayor with Casa de la Panaderia, Madrid, Spain

Credits: 
Barry Winiker
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
128239737
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.442 x 3.648 px (46,08 x 30,89 cm) - 300 dpi - 8,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Plaza Mayor With Casa De La Panaderia Madrid Spain StockfotoArchitectuur,Bouwwerk,Buitenopname,Casa de la Panadería,Dag,Europa,Fotografie,Gebouw exterieur,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Madrid,Mensen,Plaza Mayor - Madrid,Reizen,Spanje,Stad,Stadsplein,Toerisme,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary