Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Playing cards : Stockfoto
Grandfather and granddaughter playing cards for money at table.

Playing cards

Bijschrift:
Grandfather and granddaughter playing cards for money at table.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
114719460
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Sharon Cooper
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.810 x 2.811 px (32,26 x 23,80 cm) - 300 dpi - 6,11 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Playing Cards Stockfoto 114719460Kaarten,Kind,Bejaard,Echte mensen,Geld,Groot-Brittannië,Senioren mannen,Gokken,Kindertijd,Strategie,Grootvader,Spontaan,12-13 jaar,Vasthouden,Beslissingen,Spelen,Succes,Actieve ouderen,Binnenopname,Blond haar,Dag,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Generatiekloof,Horizontaal,Kleindochter,Kleurenfoto,Mannelijk,Meisjes,Mensen,Muntgeld,Onscherpe achtergrond,Over de 80 jaar,Portretfoto,Stevenage,Stralende lach,Tafel,Trui,Twee personen,Volwassen,Vrije tijd,Vrolijk,Vrouwelijk,Wegkijken,Zitten,newpremiumukPhotographer Collection: Moment Select © 2011 Sharon CooperGrandfather and granddaughter playing cards for money at table.