Playing cards : Stockfoto
Grandfather and granddaughter playing cards for money at table.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Playing cards

Credits: 
Sharon Cooper
Bijschrift:
Grandfather and granddaughter playing cards for money at table.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114719460
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.810 x 2.811 px (32,26 x 23,80 cm) - 300 dpi - 6,11 MB
Playing Cards StockfotoKaarten,Kind,Bejaard,Geld,Echte mensen,Kindertijd,Senioren mannen,Gokken,Groot-Brittannië,Grootvader,Spontaan,Strategie,12-13 jaar,Beslissingen,Spelen,Succes,Vasthouden,Familie met meerdere generaties,Stevenage,Trui,80-89 jaar,Actieve ouderen,Binnenopname,Blond haar,Dag,Fotografie,Generatiekloof,Horizontaal,Kleindochter,Kleurenfoto,Mannelijk,Meisjes,Mensen,Muntgeld,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Stralende lach,Tafel,Twee personen,Volwassen,Vrije tijd,Vrolijk,Vrouwelijk,Wegkijken,Zitten,newpremiumukPhotographer Collection: Moment Select © 2011 Sharon CooperGrandfather and granddaughter playing cards for money at table.