Plate setting and plates of Processed Foods : Stockfoto
Patterns, Repetition, Variety, Planning, Order

Plate setting and plates of Processed Foods

Credits: Tamara Staples
Bijschrift:
Patterns, Repetition, Variety, Planning, Order
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
170636790
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.801 x 4.500 px (32,18 x 38,10 cm) - 300 dpi - 7,95 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Plate Setting And Plates Of Processed Foods Stockfoto 170636790Voedsel,Gebak,Rangschikken,Vlak erboven,Zoutstrooier,Aziatische noedels,Gemaksvoedsel,Zout - Smaakstof,Herhaling,Lepel,Planning,Worst,Eigeel,Ongezonde voeding,Vork,Gefrituurde uienring,Keus,Op een rij,Print,Variatie,Balans,Beslissingen,Bestek,Fotografie,Genot,Idee,Kleurenfoto,Samenstelling,Schotel,Stad New York,Studiofoto,Tafelmes,Verenigde Staten,Vergelijking,Versheid,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Tamara StaplesPatterns, Repetition, Variety, Planning, Order