Plate of chicken with salsa : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Plate of chicken with salsa

Credits: 
Cultura/BRETT STEVENS
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
147216826
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
3.938 x 5.250 px (33,34 x 44,45 cm) - 300 dpi - 8,89 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Plate Of Chicken With Salsa Stockfoto 147216826Kip,Avondmaaltijd,Broccoli,Zonder mensen,Basilicum,Gebakken in de oven,Gourmet eten,Tomaat,Bord,Gestoomd,Hoog standpunt,Close-up,Dranken en maaltijden,Eetklaar,Gezonde voeding,Kleurenfoto,Salsa,Studiofoto,Uitsnede,Versheid,Beige achtergrond,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Lunch,Onderdeel van,Tekstveld,Verticaal,VoedselPhotographer Collection: Riser