Plate of chicken and chocolate mole tacos : Stockfoto
Plate of chicken and chocolate mole tacos with fresno jalapenos


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Plate of chicken and chocolate mole tacos

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Plate of chicken and chocolate mole tacos with fresno jalapenos
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
95493228
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.690 x 4.915 px (31,24 x 41,61 cm) - 300 dpi - 7,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Plate Of Chicken And Chocolate Mole Tacos StockfotoTaco,Mexicaanse gerechten,Close-up,Fotografie,Bord,Zonder mensen,Chocolade,Hout,Binnenopname,Dranken en maaltijden,Eetklaar,Genot,Gezonde voeding,Kip,Kleine scherptediepte,Schaal,Veleiding,Verenigde Staten,Versheid,Verticaal,Washington staatPhotographer Collection: The Image Bank Thomas M. Barwick INCPlate of chicken and chocolate mole tacos with fresno jalapenos