Plate of chicken and chocolate mole tacos : Stockfoto
Plate of chicken and chocolate mole tacos with fresno jalapenos

Plate of chicken and chocolate mole tacos

Credits: 
Thomas Barwick
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Plate of chicken and chocolate mole tacos with fresno jalapenos
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
95493228
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.690 x 4.915 px (31,24 x 41,61 cm) - 300 dpi - 7,2 MB
Release-informatie:
Property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Plate Of Chicken And Chocolate Mole Tacos StockfotoBinnenopname,Bord,Chocolade,Close-up,Dranken en maaltijden,Eetklaar,Fotografie,Genot,Hout,Kip,Kleine scherptediepte,Mexicaanse gerechten,Schaal,Taco,Veleiding,Verenigde Staten,Versheid,Verticaal,Washington staat,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Thomas M. Barwick INCPlate of chicken and chocolate mole tacos with fresno jalapenos