Plastic hip joint model, close-up, rear view : Stockfoto
Studio shot


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Plastic hip joint model, close-up, rear view

Credits: 
Silvia Otte
Bijschrift:
Studio shot
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200511302-002
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.749 x 4.663 px (31,74 x 39,48 cm) - 300 dpi - 13,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Plastic Hip Joint Model Closeup Rear View StockfotoHeup,Chirurgie,Menselijke bot,Orthopedie,Anatomisch model,Beige,Binnenopname,Close-up,Fotografie,Frontaal,Hol,Kleurenfoto,Kunstmatig,Menselijk lichaamsdeel,Menselijk skelet,Menselijk weefsel,Op de rug gezien,Plastic,Studiofoto,Verkalking,Verticaal,Weefsel,Zonder mensen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Photonica Studio shot