Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Place Setting and Plate, Pie Chart, Healthy : Stockfoto
Color, Pie Chart, Variety, Planning, order

Place Setting and Plate, Pie Chart, Healthy

Bijschrift:
Color, Pie Chart, Variety, Planning, order
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
170636789
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Tamara Staples
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.958 x 4.500 px (33,51 x 38,10 cm) - 300 dpi - 5,79 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Place Setting And Plate Pie Chart Healthy Stockfoto 170636789Voedsel,Gezonde voeding,Bord,Fruit,Groente,Variatie,Balans,Cirkeldiagram,Infographic,Tabel,Versheid,Vlak erboven,Keus,Lepel,Rangschikken,Bontgekleurd,Vork,Beslissingen,Planning,Stuk,Witte achtergrond,Zonder mensen,Idee,Kleurenfoto,Tafelmes,Fotografie,Overvloed,Genot,Samenstelling,Studiofoto,Vergelijking,Bestek,Stad New York,Verenigde Staten,VerticaalPhotographer Collection: Stone Tamara StaplesColor, Pie Chart, Variety, Planning, order