Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Pinning down among socially complex gray wolves. : Stockfoto
Sawtooth Mountains, Idaho.

Pinning down among socially complex gray wolves.

Credits: 
Jim and Jamie Dutcher
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Sawtooth Mountains, Idaho.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104162629
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
7.217 x 4.843 px (61,10 x 41,00 cm) - 300 dpi - 24,7 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Pinning Down Among Socially Complex Gray Wolves Stockfoto1990-1999,Agressie,Alfacel,Buitenopname,Close-up,Dag,Dieren in het Wild,Drie dieren,Fotografie,Frontaal,Grijze wolf,Hiërarchie,Horizontaal,Idaho,In de camera kijken,Kleurenfoto,Mannetjesdier,Onderdeel van,Overheersing,Rangschikken,Rocky Mountains,Sawtooth Mountains,Sawtooth National Recreation Area,Sneeuwen,Speels,Spelden,Van de zijkant,Verenigde Staten,Vrouwtjesdier,Wilde dieren,Winter,Wolf,Zonder mensenPhotographer Collection: National Geographic Sawtooth Mountains, Idaho.