Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Pink Gerbera Daisy, close-up. : Stockfoto
Latin name- Gerbera. Selective Focus. Studio Shot.

Pink Gerbera Daisy, close-up.

Credits: 
Jeanene Scott
Bijschrift:
Latin name- Gerbera. Selective Focus. Studio Shot.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Uitgeverij van wens-/briefkaarten, Product - Brief-/wenskaart voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85750130
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.413 x 5.120 px (28,90 x 43,35 cm) - 300 dpi - 4,29 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Pink Gerbera Daisy Closeup StockfotoGerbera,Zonder mensen,Studiofoto,Bloem,Enkele bloem,Roze,Bloemhoofd,Breekbaarheid,Close-up,Enkel object,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Groei,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Roze achtergrond,Schoonheid in de natuur,Versheid,VerticaalPhotographer Collection: The Image Bank Jeanene ScottLatin name- Gerbera. Selective Focus. Studio Shot.