Pills and cylinder with bubbling red liquid : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Pills and cylinder with bubbling red liquid

Credits: 
Geir Pettersen
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98831548
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.337 x 5.022 px (28,25 x 42,52 cm) - 300 dpi - 3,68 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Pills And Cylinder With Bubbling Red Liquid StockfotoScheikunde,Chemische reactie,Wetenschappelijk experiment,Rook,Vloeistof,Maatcilinder,Roze,Capsule,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Kleurenfoto,Medisch onderzoek,Middelgrote groep dingen,Pil,Rood,Studiofoto,Verticaal,Waterdamp,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Geir Pettersen