Pile of assorted nickels and dimes. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images) : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Pile of assorted nickels and dimes.

Pile of assorted nickels and dimes. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images)

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Pile of assorted nickels and dimes.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
81774352
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.758 x 5.064 px (31,82 x 42,88 cm) - 300 dpi - 8,41 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Pile Of Assorted Nickels And Dimes Stockfoto 81774352Geld,Muntgeld,Stapel,Verenigde Staten,1950,1950-1959,Aantal mensen,Binnenopname,Contrasten,Fotografie,Retrostijl,Samenstelling,Studiofoto,Variatie,Verticaal,Vijf dollarcent,Volledig beeld,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1950s: Pile of assorted nickels and dimes.